Utleige

Utleige

Gudbrandsdalsmusea har utleige ved fleir av våre avdelingar. Du kan leige lokalar til selskap, konfirmasjon, konferanse og møter. Fleir av husa er antivariske museumshus, og skapar ein unik atmosfære til ei spesiell anledning. Sida fleir av husa er nytta som museum i sommarsesongen er det særskilde regler for leige knytt til disse. du finn meir informasjon, prisar og beskriving knytt til den enkelte avdeling under.

Tunstugu, Lesja

Tunstugu ligg i tilknytting til Lesja bygdemuseum, 500 m frå riksvegen. Næraste nabo er Lesja kyrkje. Tunstugu er egna  til selskap, minnesamvær, møter og andre arrangement. Lokalet har eiget kjøkken, med alt av service ein treng. WC finn du på samme plan som selskapslokalet og er tilgjengleg med rullestol. Det er å toalett i kjellaren Lokalet er tilgjengleg heile året.

Prisar for leige av Tunstugu

Reservasjon og leige av lokalet på e-post: gunhild.momb@gudbrandsdalsmusea.no eller på tlf: 90682070

Lesja bygdemuseum

På Lesja bygdemuseum kan du leige Bellestugu med kjøkken i Hattremstugu. Lokalet leigast ut til barnedåp, konfirmasjon og møter. Lokalet er tilgjengeleg for leige utanom ordinær opningstid. For prisar og utleige kontakt vikarierande avdelingsleiar Gunhild Mømb: 90682070

Lokalet er leigd ut til konfirmasjon siste helga i mai til og med 2018